Milline tung kisub Veikko Tääri näitlemise juurde?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Suveunistused»: boheemlik raamatukunstnik Robert (Veikko Täär) ja muinasjutuline Belle (Nele-Liis Vaiksoo).
«Suveunistused»: boheemlik raamatukunstnik Robert (Veikko Täär) ja muinasjutuline Belle (Nele-Liis Vaiksoo). Foto: Toomas Tuul

Armastatud näitleja Veikko Täär (41), kes lõpetas lavakooli cum laude, on mänginud Eesti Draamateatri, Vanemuise, Ugala ja paljude teiste teatrite lavastustes ning osalenud mitmetes teatriprojektides. Huvitav on fakt, et enne lavakooli astumist õppis Veikko aga hoopis Tartu ülikoolis füüsikat. Buduaar uuris Veikko käest, miks ta näitlejakarjääri kasuks otsustas.

Näitlemisega on Veikko tänaseks tegelenud juba 15 aastat. Kuid miks ta seda ametit nii väga armastab?

«Jah, diplomeeritud näitlejana olen juba 15 aastat tegutsenud teatri-, tele- ja filmimaailmas. Seda on raske sõnadesse panna, mis on see magnetism. Pigem saab seda nimetada pisikuks, millega nakatumine jääb terveks eluks. See on sisemine ja suisa ürgne tung ennast sellisel moel väljendada ja vahendada emotsioone,» vastab Veikko.

Kindlaid eelistusi, kas teater või tele, Veikkol aga pole.

«Ma ei räägiks eelistusest, vaid erinevatest võimalustest, mida näitlejaks olemine pakub. Metoodikates on sarnasusi ja erinevusi, mis kokkuvõttes täiustavad näitleja oskusi.»

Kui küsisime, kes on Veikko lemmiknäitleja, vastas ta järgnevalt: «Mul on palju lemmikuid oma kolleegide seas ning laias maailmas. See annab võimaluse pidevalt õppida ja areneda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles