Elina: mu unistus saab kohe-kohe reaalsuseks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» esimene stuudiovoor
Elina Born
«Eesti otsib superstaari» esimene stuudiovoor Elina Born Foto: Jelena Rudi

Juba täna õhtul toimub Nokia kontserdimajas «Eesti otsib superstaari» viimane ja otsustav superfinaal.

Viis kuud kestnud superstaariotsingute tulemusena on välja sõelutud kaks parimat. Nad võitlesid välja kollase kaardi, jäid sõelale teatrivoorus 80 osaleja hulgast, nad on jõudnud edasi kõigist kaheksast finaalist,  eesmärgiks vaid tänane päev.  Kas võitjaks kroonitakse täna Elina Born või Rasmus Rändvee? Kas Eesti saab endale lisaks Ott Leplandile veel ühe meessoost superstaari või jätkub girlpower?

Proovid täna õhtuseks glamuurseks ja suurejooneliseks show’ks juba käivad. Elina Borni sõnul valdasid teda esmakordselt Nokia laval seistes väga segased emotsioonid. «See, mis minu sees toimus oli täiesti õudne. Minus olid korraga segamini hirm, ootusärevus ja rõõm,» kirjeldab Elina. «Olen koguaeg endale ette kujutanud, et esinen suurel laval suure hulga publiku ees. Alles nüüd sain aru, et see saabki kohe-kohe reaalsuseks. Mu unistus on ju tegelikult täitunud,» ei suuda Elina oma õnne uskuda.

Elinal õnnestus sel nädalal isegi korraks koju Lehtsesse põigata, kust ta enda sõnul sai meeletult uut energiat tänaseks, tema elu üheks tähtsamaks õhtuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles