Moekriitikud leiavad, et Kristen Stewart peaks vabandama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Stewart
Kristen Stewart Foto: Evan Agostini/AP

Näitlejatar Kristen Stewart kandis New Yorgis oma filmi «Teel» («On the Road») esilinastusel retrohõngulist kostüümi. Naisel oli seljas hõbedane rinnahoidja ja lühikesed püksid, mille peal oli läbipaistev oranži mustriga kleidike. Jalas olid tal neoonvärvi kõrged kingad.

Moekriitikute arvates tuleks Kristenil oma fopaa pärast piinlikust tunda ning avalikult vabandada ehk öelda oma kuulsad sõnad: «Vabandan oma lähedaste inimeste ees, kellele ma olen haiget teinud ja piinlikust valmistanud ning kõikide teiste ees, kes end puudutatuna tunnevad». Need sõnad lausus neiu siis, kui lahvatas skandaal tema armuafääri ümber. Nüüd on Kristen küll oma endise kallimaga juba mõnda aega koos, kuid ehk soovib ta kaaluda stilistist lahku minemist.

Kriitikute arvates on kogu asjal ka hea külg – nüüd pole «Videviku saaga» enam kõige hullem äpardus, mis Kristenit kunagi tabanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles