Galojan paljastas, mis tingimustel ta on valmis kodumaale naasma

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna-Maria Galojan
Anna-Maria Galojan Foto: Jelena Rudi

Eile 13. detsembril kell 22.00 oli kanalil 3+ kolmas saade sarjast «Täna õhtul otse-eetris…Külas on politoloog ja põgenik Anna-Maria Galojan.

Anna-Maria Galojan oli otseühenduses Londonist telefoni teel ja Skype`is. Ta vastas küsimusele, et mis ajaoludel on ta valmis kodumaale naasma, edastab rus.postimees.ee.

Ta sõnas, et tahab koju tulla, on 30-aastane ning need on esimesed jõulud, mis ta veedab kodust eemal.  Ta soovib, et Riigikohus annaks talle võimaluse end kaitsta, saada võimalus viia oma tunnistajad kohtusse ning nõuda õiglast uurimist.

Anna-Maria sõnas, et ta ei varastanud raha ning ei raisanud seda. Sel ajal kui tema MTÜ Eesti Euroopa Liikumise juhiks sai, oli sealt kadunud juba viis miljonit eurot.

Saade «Täna õhtul otse-eetris…», mille juhid on Boris Gorski ja Viktoria Ladõnskaja, näeb kanal 3+ eetris neljapäeviti 22.00.

Kordus on reedeti kell 10.30 kanalil 3+ ning kolmapäeva õhtul TV6-s ja internetis tv3play.ee.

Saadet toetab Euroopa kolmandate riikide kodanike integreerimise fond ning kultuuriministeerium.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles