Eva Longoria naudib lennukisõite

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eva Longoria Parker
Eva Longoria Parker Foto: Reuters / Scanpix

Näitlejanna Eva Longoria Parkeri arvates on lennukid kõigi aegade parim leiutis.

«Meeleheitel koduperenaiste» staar peab korvpallurist abikaasa Tony Parkeri juurde jõudmiseks tihti pikki vahemaid läbima ning ootab oma sõnul alati kannatamatult lennukipardale jõudmist, kirjutab femalefirst.

«Lendamine ei tekita mulle tõepoolest mingeid probleeme. Ma armastan seda, sest saan magada. Saad magama jääda ja järgmisel pärval oled Austraalias. See on kõigi aegade parim asi,» seletas Longoria.

«Ükskord lõpetasin töö kell 11 õhtul ja läksin südaööl lennukile, et hommikusöögiks koju jõuda. Lendasin ühe ööga Los Angelesest Šveitsi, üllatasin Tonyt, sõin ja lendasin järgmisel päeval tagasi!» rääkis Longoria ja lisas, et vaatamata lubadusele mitte teineteisele sõbrapäevakinke teha, üllatab Tony teda sageli kallite kingitustega.

«Mul on hea abikaasa! Jõuludeks ostis Tony mulle paari Christian Louboutini kingi ja teemantkäevõru, nii et see oli päris kena!» kiitis näitlejanna oma kaasat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles