Carmeni skandaalne jutusaade tuleb taas!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stiilsed naised, Kanal 2 sünnipäev, 02.10.2008 - Carmen Pritson-Tamme, Anu Saagim
Stiilsed naised, Kanal 2 sünnipäev, 02.10.2008 - Carmen Pritson-Tamme, Anu Saagim Foto: Photo Factory
Vahepeal emapuhkust pidanud saatejuht Carmen Pritson-Tamme
on taas hoos ning kinnitab, et ka sel hooajal üllatavad saatekülalised oma mahlakate ütlemistega ja tõepaljastustega.

Ilmselt mäletavad paljud möödunud hooajal digikanalite kõige vaadatavamat saadet «Õhtusöök kahele», mis oli eetris Kanal 11-s ja tekitas parajalt palju kõmu.

Kes ei ole saadet näinud, on kindlasti saatest kuulnud, sest Carmen suutis rääkima panna paljud Eesti tuntud naised ja nende paljastused said leheveergudel kõvasti kajastust ning palju kommentaare.

Saates lahkas oma elu mitmeid tahke Katarina Padar, kes kadus peale seda avalikkusest, kui tina tuhka. Katarina rääkis lastekodu õudsest elust ja ahistamisest ning teatas, et tema enam tobedatele enesenäitamise üritustele ei kavatse minna. Nii ka oli. Tänaseks on Katarina üldse Muhu saarele kolinud.

Põnevaid pärleid poetasid teisedki saatekülalised. Kati Murutar sajatas, et Inno Tähismaast on saanud limane tropp ja avaldas oma eraelustki mõnegi markantse seiga.

Saatejuht Carmen kinnitab, et ka sel hooajal üllatavad saatekülalised oma mahlakate ütlemistega ja tõepaljastustega.

Võib-olla suudab särtsakas reporter saatesse meelitada Kersti või Kati Tootsi, Bravuuritari ja isegi Carmen Kassi. Kes teab? Carmen lubab igatahes, et saates on ka sel aastal ohtralt vürtsi ja tunduvalt rohkem meelelahutust.

Saade on Kanal 11 eetris alates maikuust esmaspäeva õhtuti kell 22. 00. Esimene saade on eetris 4. mail.

Salvestused toimuvad luksuslikus miljöös Tallinna kesklinnas Swissotelis. Saate toimetajad on Greta Kaupmees ning Elbe Kuldmäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles