Video: Kerli vastab fännide küsimustele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli
Kerli Foto: Buzznet

Lauljatar Kerli vastas Buzzneti vahendusel oma fännide küsimustele.

Millest räägib muusikavideo «The Lucky Ones»?

Osa videost räägib sellest, millest laulgi - see on pöörane, isiklik lugu. Video saab olema täiesti erinev sellest, mida senini teinud olen. Ma ei taha liiga palju välja lobiseda, kuid see saab olema realistlik. Minu jaoks on väga kerge luua fantaasiarikkaid kontseptsioone ja kostüüme, kuid nüüd tahtsin maapinnale tagasi laskuda. Selles on väga ilus sõnum, nii et püsige lainel!

Kui peaksid valima selle vahel, kas teed terve ülejäänud elu muusikat ainult oma fännidele või ainult teistele artistidele, siis kumma sa valiksid ja miks?

Sellele küsimusele on raske vastata, sest laule kirjutades tunnen end kõige kodusemalt. Kui saan istuda siin oma templis ja laule kirjutada, tunnen kõige suuremat seost enda elu eesmärgiga. Mulle meeldib teha mõlemat. See, mida kirjutan endale ja mida teistele artistidele, on väga erinev. Endale laule kirjutades ei tee ma seda tavaliselt koos teiste inimestega, kuid koos teistega on väga lõbus kirjutada, sest ruumis on nii palju erinevaid energiaid. Tahan teha mõlemat nii kaua kui saan.

Kirjelda ühe sõnaga oma elu kuni praeguse hetkeni!

Kui peaksin valima ühe sõna, valiksin ilmselt «jagusaamine». Kuid olen jõudmas armastuse seisundisse. Üritan alati olla punktis, kus spirituaalselt keskendun enda eesmärgile ega lase müüd müra ligi. Olen jõudmas pideva võitlusseisundi asemel rahuseisundisse.

Kas laule on raske kirjutada? Kuidas sa lood selliseid suurepäraseid saunde?

Laulukirjutamine on veider asi. Ühest küljest on see õpitav oskus - nagu suusatajagi, pead iga päev harjutama, et seda lõpuks väga hästi osata. Kirjutamisega on sama asi. Mina hakkasin kirjutama kümme aastat tagasi. Sa õpid oma kunsti tundma ja sa tead järjest paremini, kuidas sõnu öelda ja meloodiaid luua. See muutub aja jooksul lihtsamaks, kuid alati jääb mängu üks element, mida ei saa sundida. See on ebamaine element. Paljud autorid ütlevad, et «ma ei kirjutanud seda laulu, see lihtsalt tuli läbi minu». Mina ütlen alati, et sa pead kohal olema - kirjutama ja mängima - ning mõnikord, võibolla kord kuus, tuleb see maagia... Aga sa pead kohal olema, et see end ilmutaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles