Modell sattus orkaan Sandy tagajärgede juures poseerides naerualuseks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modell sattus orkaan Sandy kahjustuste juures poseerides naerualuseks
Modell sattus orkaan Sandy kahjustuste juures poseerides naerualuseks Foto: SCANPIX

Brasiilia päritolu supermodelli üle irvitatakse, kuna ta lasi endast teha fotosessiooni New Yorgis orkaan Sandy poolt tekitatud kahjustuste ja purustuste juures.

30-aastane Nana Gouvea poseeris nii langenud puude kui lõhutud autode juures, edastab The Telegraph.

Orkaanis hukkus ligi 100 inimest, kellest 40 kaotasid elu New Yorgis.

Gouvea alustas modellindusega kümneaastasena, hiljem mängis ta Brasiilia seebiooperites. Modell pani temast tehtud fotod Facebooki, saades selle tõttu kriitika osaliseks ja uutudes naerualuseks.

«Lollust võib olla igas suuruses, kujus, värvis ja eluviisis. Siinsel juhtumil on tegemist lihtsalt ilusa näolapi lollusega,» kommenteeriti.

Teises kommentaaris seisis, et kuidas modell sai New Yorgi kahjustuste juures poseerides nii südametu ja vähese kaastundega olla.

«Paljud jäid orkaani tõttu kodutuks, suurel osal ei ole elektrit ja vett,» oldi naise suhtumise pärast kriitilised.

«Ta võiks selle asemel tegeleda heategevusega või siis annetada raha. See oleks talle parem reklaam. Jah, poseerimine murdunud puude ja katkiste autode ning inimeste juures, kes püüavad oma elukilde kokku korjata, on kindlasti väga seksikas,» oldi kriitilised.

Modelli abikaasa, ameeriklasest muusikaprodutsent Carlos Keyes oli see, kes oma naisest kõmulised fotod tegi.

Juba on internetti nime all «Nana Gouvea in Disasters» ilmunud töödeldud fotod, milles modelli on näha 11. septembri 2001. aasta terrorirünnakute taustal, Hiroshima tuumapommi kahjustuste juures, olemas tunnistajaks Jeesuse risti löömisele ning veel mitmele ajaloolisele sündmusele.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles