Peretuttav: Mel B magas Murphyga vaid kolm korda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eddie Murphy
Eddie Murphy Foto: Reuters / Scanpix

Näitleja Eddie Murphy perekonnatuttav eitas mehe armusuhet lauljanna Mel B’ga, väites, et paarike magas vaid kolm korda koos.

Allika sõnul oli Muprhy just seetõttu Meli rasedusest kuuldes nii šokeeritud ning nõudis lapsele isadustesti tegemist, kirjutab Entertainmentwise.

«See polnud kirglik suhe. Nad magasid vaid kolm korda koos,» rääkis allikas. «Sellepärast oligi Eddie nii üllatunud, kui Mel pärast nende lahkuminekut teatas, et ootab last.»

«Ta tõepoolest ei uskunud, et see tema laps on. Kuna nad seksisid vaid mõne korra ja Mel kinnitas, et tal on rasestumisvastane spiraal, oli Eddie kindel, et see pole tema laps,» selgitas asjassepühendatu.

Peretuttava sõnul usub Murphy, et Mel sünnitas lapse meelega just mehe sünnipäeval, 3. aprillil, ning keeldub lapsega kohtumast tema popstaarist ema käitumise tõttu.

«Angel pidi sündima 15. apriilil, aga Eddie sünnipäev on kolmandal ja tema pere usub, et Mel lasi endale enne õiget aega  keisrilõike teha, et laps samal päeval sünniks,» lisas allikas.

«Nüüd ütleb Eddie, et ei suuda enam kunagi on sünnipäeva nautida, vaid mõtleb kannatustest, mida naine talle põhjustanud on. See kõik on nii kurb, kuna asjasse on segatud väike süütu tüdruk, kuid Eddie on veendunud, et Mel ja tütar ei tähenda talle midagi. Ma ei usu, et ta kunagi Melile andestab,» lõpetas peretuttav.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles