Pitt ja Jolie soovivad veel ühe lapse adopteerida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelina Jolie ja Brad Pitt
Angelina Jolie ja Brad Pitt Foto: Reuters / Scanpix

Hollywoodi staarid Brad Pitt ja Angelina Jolie plaanivad adopteerida ühe Aafrika pisitüdruku, sest Jolie soovib päästa vaesuses virelevalt kontinendilt veel ühe lapse.

Paaril on praeguseks neli last – Kambodžast adopteeritud 6-aastane poeg Maddox, 4-aastane Vietnamist adopteeritud poeg Pax, kaheaastane adopteeritud tütar Zahara Etioopiast ning lisaks nende ainuke bioloogiline laps, aastane tütar Shiloh, vahendab WENN.

Väidetavalt on Pitt ja Jolie aga avaldanud huvi pere laiendamiseks ning Jolie vend James Haven paljastas, et nad plaanivad Aafrikasse naasta, et oma neljale lapsele õde leida.

«Angie ja Brad räägivad väga palju sellest, kuidas lapsed neid õpetanud on. Nii mõneski mõttes päästis Angie Zahara elu ja neid vaestes oludes elavaid lapsi on väga palju, kelle elu ta päästa võiks ning ta räägib sellest pidevalt,» ütles Haven.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles