Karantiin

Kristjan Lepa
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õudusfilm "Karantiin".
Õudusfilm "Karantiin". Foto: Internet

Reporter Angela Vidal (Jennifer Carpenter) peab koos oma kaameramehega (Steve Harris) veetma öö ühes Los Angelese tuletõrjedepoos, et jäädvustada nende elu, kes töötavad ajal, kui ülejäänud maailm magab.

Jõudes koos tuletõrjujatega väljakutsepaigale vanasse kortermajja, leiavad nad eest politseinikud, kes uurivad ühest korterist kostnud kohutavate karjete põhjust. Peatselt selgub, et seal elav vana naine on saanud tundmatu nakkuse.

Pärast seda, kui veel paar majaelanikku rünnakute ohvriks langeb, püüavad nad majast lahkuda, kuid see pole enam võimalik. Eriüksus on kehtestanud karantiini, telefon, internet, televisioon ja mobiilside on ära lõigatud. Majas viibijatele ei anta väljastpoolt mingisugust informatsiooni.

Pärast karantiini lõppu on ainsaks tõendiks majas toimunu kohta telereporteri verine kaamera.

"Karantiin" on judinaid tekitav uusversioon Hispaania õudushitist "REC". Filmi lavastas John Erick Dowdle ("The Poughkeepsie Tapes"), osades Jennifer Carpenter ("Emily Rose'i vaimude väljaajamine"), Jay Hernandez ("Hostel"), Columbus Short ("Studio 60"), Greg Germann ("Talladega Nights"), Steve Harris ("Praksis"), Dania Ramirez ("Heroes"), Rade Sherbedgia ("Silm") ja Johnathon Schaech ("Lõpupidu").

Filmi pikkus 1 tund ja 26 minutit.
NB! Alla 14aastastele keelatud (K14).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles