Martini-naiseks pürginud Täpp jääb näppu imema?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täpp ehk Mari-Leen Albers.
Täpp ehk Mari-Leen Albers. Foto: Viktor Burkivski

Ühena paljude Eestimaa kaunitaride sekka Martini-naise võistlejaks maandunud Mari-Leen Albers aka Täpp jääb nüüd vist küll pika ninaga.

Homme tehakse teatavaks Martini talendijahi Eesti finalistid. Kolm neist pääsevad lõppvooru hääletustulemuste põhjal, kuid ühel on võimalus veel ka žürii heakskiidul sinna jõuda, edastas projektijuht Rait Tuulas.

Mari-Leen Albers kolme hulka ei pääsenud.

«Finalistide sekka neljandaks pääseda on kõigil võrdne võimalus,» jääb Tuulas poliitiliselt korrektseks. «Niimoodi on raske hinnata. Ma ei oska öelda, kas tal (Mari-Leen Albersil - toim.) on vähem või rohkem potentsiaali kui ülejäänutel.»

Tuulase sõnul olid kõik Martini-naiseks pürgivad võistlejad tublid ning tegid oma kampaaniaid edukalt.

Mari-Leeni iPhone’i trikk ei läinud aga läbi, kuna ligi 25 riigis toimuva Martini-naise valimiste üldhääletuse tulemusel parima kümne ligidale jõudis üksnes üks Eesti näitsik, kelleks on aga hoopis lauljatarina leiba teeniv Helen Adamson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles