Eddie Murphy abielu lagunes naise laste tõttu

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eddie Murphy ja Tracey E. Edmonds
Eddie Murphy ja Tracey E. Edmonds Foto: Adriana M. Barraza / WENN

Põhjus, miks näitleja Eddie Murphy üürike abielu Tracey Edmondsiga lõppes, oli allika väitel tõsiasi, et naise lapsed ei sallinud uut kasuisa silmaotsaski.

Paarike kinnitas lahkuminekut kolmapäeval ning kuuldavasti eelnes sellele Murphy raevukas tüli

Tracey poegade Brandoni ja Dylaniga, mis lõppes sellega, et Edmonds sõimas Murphy ema, kirjutab FemaleFirst.

«Tracey lapsed vihkavad Eddiet. Neil oli tüli, mis lõppes sellega, et Edmonds nimetas Eddie ema l***iks,» rääkis allikas. «Eddiet ajas endast välja ka see, et Tracey keeldus nende «pulmatseremoonial» endale mehe perekonnanime võtmast.»

Kolmapäeval avaldas uue aasta esimesel päeval Polüneesias Bora Bora saarel sümboolse ühenduse märgiks vanded andnud paarike teate, milles seisis, et pärast pikka kaalumist ja arutlemist otsustati ühiselt ametlikust pulmatseremooniast loobuda, kuna nad ei pea enam vajalikuks oma suhet kinnitada.

«Kuna sümboolne ühinemine Bora Boral väljendas sügavat armastust, sõprust ja austust, mis meie vahel hingelisel tasandil valitseb, otsustasime sõpradeks jääda,» seisis paari ühisavalduses.

Polüneesia seaduse silmis on nii Murphy kui Edmonds siiani vallalised, kuna seaduse järgi peaksid saartel abiellunud noorpaarid seal kuu aega elama, et abielu muutuks õiguslikult siduvaks.

Paarike hakkas kohtamas käima 2006. aasta lõpus ning 2007. aasta juulis kihluti.

Eddiel on oma eksabikaasa Nicole Mitchell Murphyga viis last, lisaks on mehel üks tütar Spice Girlsi liikme Mel B’ga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles