Robin Williams läheb südameoperatsioonile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin Williams
Robin Williams Foto: WENN.com

Koomik Robin Williams lükkas edasi oma ülejäänud komöödiatuuri raames toimuma pidanud esinemised, et minna südameoperatsioonile.

57-aastase Williamsi tervis halvenes kolmapäeval ning arstid käskisid tal nädala puhata pärast seda, kui mees kaebas õhupuudust ning neljapäeval tehtud testide tulemusena selgus, et Williams peab töö tegemisest mõneks ajaks loobuma ning lähiajal operatsioonilauale minema, vahendab WENN.

«Ma olen kõikide inimeste toetusest ja heasoovlikkusest väga liigutatud. See turnee on olnud võrratu ja ma ei jõua oodata, millal saan pärast väikest putitamist taas teele asuda,» ütles Williams fännidele saadetud pressiteates.

Williams on alates septembrikuust olnud 80 linna läbival komöödiaturneel ning esinenud viimase kolme nädala jooksul 11 erinevas linnas. Pressiesindaja sõnul naaseb mees lavale sügisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles