Kanal 2 hakkab otsima Eesti nokitsejaid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader sarjast «Eesti nokitseb»
Kaader sarjast «Eesti nokitseb» Foto: Kanal 2

Järgmisel neljapäeval, 12. märtsil jõuab Kanal 2 ekraanile uus saatesari «Eesti nokitseb», kus tutvustame Eesti leiutajate geniaalseid ja lõbusaid ideid. Esimeses saates näeme muuhulgas Võrumaa poisi leiutatud mootorlusikat, Paide pensionäri uudseid hambaproteese, elektroonilist kassitoiduanumat ja palju muudki põnevat.

Maailm on täis kõikvõimalikke leiutisi, mis teevad meie igapäevase elu kergemaks, mõnusamakas ja vahel ka lihtsalt lõbusamaks. Kodumaistest leiutistest meenuvad esimesena legendaarne Druzhba mootorsaag ja loomulikult interneti imevidin Skype. Tegelikult on meie ümber aga sadu nutikaid inimesi, kes julgevad unistada ja suudavad oma ideid ka teoks teha.

Kanal 2 ootabki uude saatesse «Eesti nokitseb» kõiki neid, kes leiutanud või meisterdanud midagi, mis meie elu paremaks ja toredamaks muudab. Kui oled ise selline leiutaja või tead kedagi, kes midagi põnevat valmis nokitsenud, siis võta ühendust aadressil eestinokitseb@kanal2.ee või helista 55 65 4625.

Võib-olla algab just sellest saatest mõne geniaalse leiutise maailmavallutuslik võidukäik? Võib-olla leiab mõni leidur just siit oma ideele rahastaja?

Esimene «Eesti nokitseb» on Kanal 2 eetris järgmisel neljapäeval kell 20. Saadet juhivad «Selgeltnägijate tuleproovist» tundud dokumentalist Urmas Eero Liiv ja Raadio Uuno saatejuht Erik Lill.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles