Vaata, mis on teinud 10 aastat Marko Matverega!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Matvere 2002. aastal Tallinnas toimunud Eurovisiooni eel ja täna, 2012. aastal ümbermaailma reisil.
Marko Matvere 2002. aastal Tallinnas toimunud Eurovisiooni eel ja täna, 2012. aastal ümbermaailma reisil. Foto: Elu24.ee fotomontaaž

Katamaraaniga Nordea ümbermaailmareisilt peagi koju jõudvad kangelased Marko Matvere ja Jaan Tätte on ootusärevil - iga päev möödub koduootuse tähe all.

ETV saatele «Ringvaade» antud interneti-intervjuus näitas Matvere oma puhma kasvanud lõuga, mis isegi teda küsitlenud Anu Välba üllatusest rõkkama pani.

Välba uuris, kas suure habemepuhma kasvatanud Matverel ongi kavas sellist välimust hoida.

«Ei jää, ei jää. Ma mõtlen praegu, et 10 aastat tagasi, oli mul palju kohutavam väljanägemine - pikad juuksed ja ETV värvis need veel ära ja mingit läiget pandi peale, et see prožektorite valgel parem välja näeks,» meenutab Matvere aega, mil oli Tallinnas toimunud Eurovisiooni õhtujuht.

«Ma nii kohutavalt häbenesin seda, et prooviruumist läksin otse autosse, sealt otse tuppa, siis tagasi autosse ja sealt Saku Suurhalli prooviruumi, et keegi mind ei näeks sellise soenguga. Järgmisel hommikul vabastasin ma end neist kiharatest ja kui ma Eestisse jõuan, eks ma siis vabastan end sellest tuustist ka,» lubas Matvere.

Hiigelhabeme omanik lisab, et ega elu habemega pole mingi meelakkumine. «Kaua sa ikka jaksad - otsad lähevad suhu, söögitükid jäävad habemesse. Ei ole väga mõnus elada nii tegelikult,» tunnistab Matvere.

Nordea koos kahe Eesti rahvuskangelasega jõuab Pirita sadamasse 17. juunil. Mis kellaajal täpselt, see selgub, mida lähemale tähtis saabumine jõuab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles