«Suletud uste taga» hull isa ajab pere lõhki

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Suletud uste taga»
«Suletud uste taga» Foto: TV3

Lood elust enesest ehk TV3 sari «Suletud uste taga» viib vaataja täna viieliikmelise pere juurde, mille töötu ja hullunud isa terroriseerib kogu ümbruskonda ja külvab vihkamist.

Loo keskmes on aastaid säästetud raha eest väikelinna maja ostnud pere, kuhu lilleseadjast ema ja invaliidsuspensionit saava isa kõrval kuuluvad ka kaks alaealist tütart.

Mõni aeg pärast sisseseadmist visatakse aga perekonna elutoa aken kiviga sisse ning ähvardatakse maja põlema panna, kui nad minema ei koli.

Vihkamise põhjuseks on pereisa, kelle kahtlustav loomus ja raev terve maailma vastu paneb kogu linna temasse vaenulikult suhtuma ning tekitab kohutavaid üleelamisi kõigile teistele pereliikmetele. Kui tütred ja abikaasa enam vastu ei pea ja talle selja keeravad, hakkab isa mässama…

«Suletud uste taga» on väga eriline telesari, mis toob ekraanile lihtsate inimeste lood, mida ei vahenda näitlejad.

Sarja igas osas lahatakse mõnd juhtumit, elusündmust või probleemi, mis panevad kaasa elama, mõtlema ja analüüsima nii suhteid kui elus ette tulevaid olukordi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles