«Suletud uste taga» neiu poolpaljad fotod viivad katastroofini

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Suletud uste taga»: neiu poolpaljad fotod viivad katastroofini
«Suletud uste taga»: neiu poolpaljad fotod viivad katastroofini Foto: TV3

Lood elust enesest ehk TV3 sari «Suletud uste taga» toob täna vaatajateni loo Pirjost, kes avastab internetist oma tütre poolpaljad fotod. Naine on šokis ning asub tegutsema, püüdes last kõige hullemast päästa.

Naistaksojuht Pirjo elab üksinda magalarajooni väikeses korteris ning on lahutatud. Tema 17-aastane gümnaasiumis õppiv tütar Maria on end sisse seadnud isa Toivo juures Nõmmel.

Tütre pärast on Pirjol suur mure, sest isa toel on Maria asunud omal käel modellikarjääri arendama. Ema vaist ütleb, et omaalgatuslikud modellikarjäärid lõpevad enamasti pettuse või seksuaalse ärakasutamisega.

Kahjuks ei kuula Pirjot ei tütar ega eksabikaasa ning kohutavad tagajärjed on peagi käes - Pirjo leiab internetist Maria poolpaljad fotod. Nüüd on käes hetk, mil tuleb tegutseda, et tütar halvimast päästa.

«Suletud uste taga» on väga eriline telesari, mis toob ekraanile lihtsate inimeste lood, mida ei vahenda näitlejad. Sarja igas osas lahatakse mõnd juhtumit, elusündmust või probleemi, mis panevad kaasa elama, mõtlema ja analüüsima nii suhteid kui elus ette tulevaid olukordi.

«Suletud uste taga» on TV3s täna kell 20.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles