«Suletud uste taga»: 13-aastane poiss sai isaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suletud uste taga: laps saab lapse
Suletud uste taga: laps saab lapse Foto: TV3

Lood elust enesest ehk TV3 sari «Suletud uste taga» jätkab täna tõeliselt keerulise looga perest, kus noor perepoeg saab ootamatult isaks.

Eve, Toomase ja Karli elu veereb mõnusas eramurajoonis sujuvalt kuni päevani, mil kõik ähvardab kokku kukkuda, sest Eve leiab postkastist kummalise kirja, mis teatab, et tema perre on oodata juurdekasvu. Teate kohaselt sünnib kahe nädala jooksul beebi ja väidetavalt on tegemist nende uue pereliikmega.

Eve on šokeeritud võimalusest, et mees teda petab, kuid varsti selgub, et kõnealuse lapse isaks on hoopis nende poeg, 13-aastane Karl. Vanemad on sõnatud!

Asja uurides jõutakse selgusele, et tegemist on parajalt ehmatava looga ja midagi tuleb ette võtta.

«Suletud uste taga» on väga eriline telesari, mis toob ekraanile lihtsate inimeste lood, mida ei vahenda näitlejad. Sarja igas osas lahatakse mõnd juhtumit, elusündmust või probleemi, mis panevad kaasa elama, mõtlema ja analüüsima nii suhteid kui elus ette tulevaid olukordi.

«Suletud uste taga» on TV3s teisipäeviti kell 20.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles