Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Surnud imiku leidnud koera omanik tõrjub süüdistusi

Copy
Süüdistatava perekonna sõnul rebis ühe oletusena koer imiku naise käest juba hetkel, mil too saunast väljus. Koera omanik peab väidet aga laimuks.
Süüdistatava perekonna sõnul rebis ühe oletusena koer imiku naise käest juba hetkel, mil too saunast väljus. Koera omanik peab väidet aga laimuks. Foto: Sander Ilvest

Läänemaal Suure-Lähtrus imiku tapmises süüdistatava naise naaber nimetab laimuks naise vanemate ja venna juttu TV3 saates «Märgatud Eestis», et just tema koer võis vastsündinu ema sülest rebida. 

Pereliikmed väitsid saates taas, et nad ei teadnud naise rasedusest. Tema isa sõnul palus jurist Robert Sarv neil otsida lisainformatsiooni teadmata raseduse kohta, mis nende arvates võib ka juhtunut selgitada. Isa lisas, et tütre jutu järgi sünnitas ta saunas ning sealt väljudes rebis koer temalt imiku.

«Ta läks õhtul nagu alati viimasena sauna. Olevat sünnitanud seal midagi kuidagimoodi... Tuli selle beebiga sealt välja ja siis oli järjekordselt... see naabrikoer rebis ta käest selle ära,» rääkis isa ja lisas, et sama koer on korduvalt nende hoovis käinud. «Noorem poeg, selle rebis avaliku tee peal päris pilbasteks. Erakorralise meditsiini osakonnas lapiti kokku, helistati politseisse, aga nad ei reageerinud absoluutselt,» rääkis mees.

Copy
Tagasi üles