Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 29. august: Vähi tunded on tugevad, Skorpionid keskenduvad aga tööle

Copy
Foto: www.pexels.com

Mõnusat neljapäeva!

JÄÄR

Sinu kõrvu ulatub niisugust infot, mis sind ärevaks teeb. Ära mine endast välja – võib-olla lihtsalt tõlgendasid kellegi sõnu valesti.

SÕNN

Selleks, et areneda, tuleb mugavustsoonist väljuda. Kui sa seda teha ei julge, on paigalseis paratamatu, isegi tagasiminek on võimalik.

KAKSIKUD

Töistes tegemistes valitseb oht oma võimeid üle hinnata. Ehkki sul on häid ideid, pead leppima sellega, et teised ei ole sinuga alati nõus.

VÄHK

Sinu tunded on sügavad, tahad ennast partnerile avada ja oled valmis ära kuulama tema saladusi. Vestlused tõsistel teemadel ühendavad teid.

LÕVI

Võid nüüd kohata vastassoost isikut, kes paneb sinu südame kiiremini põksuma. Eelistad oma tundeid esialgu salajas hoida.

NEITSI

Veenuse ja Neptuuni opositsioon võib segadust külvata. Kui emotsioonide lained üle pea kokku löövad, ei tohi otsustavaid käike teha!

KAALUD

Suuremas seltskonnas olles võib kallimaga tekkida pingeid ja arusaamatusi, mingid olukorrad võivad armukadedust esile kutsuda.

SKORPION

Keskendud tööle, jättes seltskonnaelu tagaplaanile. Sul on vaja vaikust ja rahu, et mõned ammu plaani võetud asjad lõpule viia.

AMBUR

Tuleb teha midagi niisugust, mis võimaldaks sul kohustustega seotud mõtted veidikeseks unustada. Aeg on teha väike paus.

KALJUKITS

Päev sobib hingelisteks vestlusteks ja saladuste jagamiseks kalli inimesega. Konkreetsete plaanide tegemine lükka aga edasi.

VEEVALAJA

Rahaasjus ära tähtsaid otsuseid tee. Lähtud pigem emotsioonidest kui kainest ja kaalutlevast mõistusest ning kipud raha tuulde loopima.

KALAD

Keegi nõuab sinult midagi üsna intensiivselt, aga sulle jäävad tema motiivid häguseks. Niisamuti ei saa sa aru, mis on tema tõeline eesmärk.

Tagasi üles