Fotograaf: Maril on ideaalne modellikeha, kuid suhtumine jätab soovida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti tippmodelli» kuuenda saate võistlustööd
«Eesti tippmodelli» kuuenda saate võistlustööd Foto: Stina Kase

Buduaar uuris «Eesti tippmodelli» žüriiliikmelt, tippfotograaf  Toomas Volkmannilt, kas tema arvates on palju kõneainet tekitanud Maril piisavalt eeliseid, et saade võita ja modellimaailmas tõesti läbi lüüa.

«Mina olen vaid fotograaf, seega vaatan ka modelle ainult fotograafi aspektist. Mari on ehk liiga noor, samas, kui teda kõrvutada sama vana Keiuga, siis Keiu on tõesti professionaalsel tasemel, Mari aga fookuseta toormaterjal,» ütles Toomas.

«Fotograafina ma ei viitsiks Mariga hetkel professionaalselt töötada. Jah, tõesti, kui vaadata Mari pilte ja mõõte, siis tal oleks nagu kõik võimalused olemas, et saada eliitklassi kuuluvaks modelliks. Maril on ideaalne modellikeha.»

«Kuid suhtumine - seal on veel paganama palju arenguruumi. Praegusel hetkel pole talle vist kohale jõudnud, kuhu ta on tulnud ja mida modellitöö eeldab. Suureks ohuteguriks on ka see, et tegu polnud muljega ühelt pildistamiselt, kus ta ehk polnud veel põhjalikult modellindusega kokku puutunud, vaid mitmete pildistamistega,» lisas mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles