PÄEVAHOROSKOOP 2. juuli: Kaalud saavad oma küsimustele vastuse, Skorpion võib leida aga lisatöö

Copy
Päikseline päev.
Päikseline päev. Foto: Madis Veltman/Postimees Grupp/Scanpix Baltics

Tegusat teisipäeva!

JÄÄR

Kui sa kellestki hoolid, siis näita seda talle välja. Häbelikkust ja tagasihoidlikkust võidakse paraku tõlgendada ükskõiksusena.

SÕNN

Asjaajamise käigus võid jääda pikemalt ja isiklikumatel teemadel juttu ajama inimesega, kellega siiani vaid tööasjust rääkinud oled.

KAKSIKUD

Ole aus, julge ja sirgjooneline. Kui kellegi tegevus sind häirib, siis ütle talle seda otse, rahulikul, ent siiski kindlal toonil.

VÄHK

Veenuse ja Saturni trigoon võimaldab suhete arendamist arukal viisil. Aeg armuasjadele kindla vundamendi rajamiseks.

LÕVI

Mõtlemise ja suhtlemise planeet Merkuur jõuab Lõvi märki. Elutempo kiireneb ja huvi ümberringi toimuva vastu suureneb.

NEITSI

Teed nii, nagu oled alati harjunud tegema. Ilmselt ei oska sa lihtsalt märgata, et on ka teistsuguseid võimalusi. Küsi nõu, et saada uusi ideid.

KAALUD

Vastused oma küsimustele saad siis, kui silmad ja kõrvad lahti hoiad. Pane tähele märke enda ümber, jälgi kaaslaste käitumist.

SKORPION

Võid leida lisatööotsa, mis annab võimaluse rakendada andeid ja huvisid, mis ei ole sinu põhitööga seotud. Uusi asju on vahva katsetada.

AMBUR

Ära ole allaheitlik, ära mine lihtsalt vooluga kaasa. Kui teised teevad asju sinu meelest valesti, siis selgita neile rahulikult enda seisukohti.

KALJUKITS

Energiat annab teadmine, et keegi hea inimene sinu peale mõtleb, sinu tegemistele kaasa elab. Näita välja, et tema olemasolu on sinu jaoks tähtis.

VEEVALAJA

Ütlus, et tark ei torma, kehtib täna sinu puhul. Kui oled töö rutakalt ja ennetähtaegselt valmis teinud, pead selle ehk nüüd uuesti ette võtma.

KALAD 

Merkuuri ja Neptuuni trigoon suurendab huvi salapäraste nähtuste ja müstika vastu. Võib juhtuda midagi tähenduslikku.

 
Tagasi üles