PÄEVAHOROSKOOP 4. juuli: Sõnnil tuleks rahulikult võtta, Neitsi suudab teha olulise otsuse

Copy
Rahulik päev. Pilt on illustratiivne.
Rahulik päev. Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Imelist neljapäeva!

JÄÄR

Kaduneljapäev on kantud kainest ja asjalikust meeleolust. Sul on küllalt tahtejõudu, et end distsiplineerida ja tööle pühenduda.

SÕNN

Mida kärsitum sa oled, seda tõenäolisemalt seisad nüüd silmitsi takistustega. Võta rahulikult, tee pooleliolevaid töid.

KAKSIKUD

Sa ei ole üksi! Tunned, et sul on palju toetajaid, sõpru ja kindlasti ka keegi, kes sind ennastsalgavalt armastab. Väärtusta neid inimesi!

VÄHK

Õige aeg selleks, et pooleliolevatel igavatel töödel kindlakäeliselt sarvist haarata. Omajagu on jonni, suudad alustatu lõpule viia.

LÕVI

Mõtted liiguvad vägagi praktilisel lainel. Oskad oma teadmisi, oskusi ja andekust õigel ajal ja õiges kohas edukalt kasutada.

NEITSI

Ehk suudad täna teha olulise otsuse, mis puudutab perekonna rahaasju, või siis sugulastega tähtsaid kokkuleppeid sõlmida.

KAALUD

Kui sul on armastatud inimesega mingi teema selgeks rääkimata jäänud, siis võta aega temaga koos maha istumiseks ja vestlemiseks.

SKORPION

Kes tugevasti tööd murrab, sellel suureneb ka summa pangaarvel. Kui sul oleks rohkem raha vaja, siis vii pooleliolev otsustavalt lõpule.

AMBUR

Saad täita kohustusi, mis on ühest küljest vajalikud, ent teisalt ka meeldivad. Sul on võimalik oma andeid sihipäraselt rakendada.

KALJUKITS

Varajases nooruses omandatud headest kommetest ja oskusest traditsioone väärtustada on kasu. Pere ja suguvõsa toetavad sind.

VEEVALAJA

Kaduneljapäev on ideaalne aeg suurpuhastuse tegemiseks, et kõik korda seada ja saastast vabaneda. Nii kodus kui ka sisemaailmas.

KALAD

Töised pingutused võivad tuua pikaajalist edu. Oled sihikindel, seejuures on majanduslik kasu sulle väga oluline.

Tagasi üles