PÄEVAHOROSKOOP 3. juuli: Lõvil on tähtis töö- ja puhkeaeg tasakaalus hoida, Neitsil tuleb olla paindlik

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Yuricazac/Shutterstock

Kena kolmapäeva! 

 

JÄÄR

Ära tee otsuseid info põhjal, mida oled kusagilt lugenud. Kõik ei vasta tõele, tuleb eeltööd teha ning õigete järeldusteni jõuda.

SÕNN

Võimalik, et tööl tekib uusi võimalusi. Pakkumine võib tulla teiste poolt, kes on sinu tublidust ja pühendumust märganud.

KAKSIKUD

Ei ole mõtet toore tahtejõu najal edasi pingutada, vaid tasub võtta veidikeseks aeg maha ja endale rohkem puhkehetki lubada.

VÄHK

Kui oled tõestanud, et oled tubli ja saad hakkama, siis sind usaldatakse. Kui oled kimbatuses, ära pelga targematelt abi küsida.

LÕVI

Tähtis on töö- ja puhkeaeg tasakaalus hoida. Liigselt punnitades väsitad end väga ära. Jõudu vaja ka järgnevatel päevadel.

NEITSI

Sul tuleb olla paindlik, ole valmis kiiresti reageerima. Kui asjaolud muutuvad, tuleb ka plaanid käigu pealt ümber teha.

KAALUD

Keegi võib teha kriitilisi märkusi, ei lase sel end segada. Saa aru, milline kriitika on asjakohane, mis tühipaljas lahmimine.

SKORPION

Võimalik, et sul tuleb välismaalastega asju ajada. Kui rahulikult võtad, tuleb võõrkeeles suhtlemine ka telefoni või veebi teel hästi välja.

AMBUR

Läbirääkimiste pidamisel väldi rutakust. Olulised faktid ei tohi mingil juhul kahe silma vahele jääda, kontrolli kõik hoolikalt üle!

KALJUKITS

Küllap kulub jõud peamiselt töisele eneseteostusele. Juhul, kui pead päev läbi arvuti taga istuma, vajad õhtul võimalust trenni teha.

VEEVALAJA

Vajad toimetusterohkesse päeva natuke vaheldust ja vaimset virgutust. Võiksid näiteks filmi vaadata või raamatut lugeda.

KALAD 

Oled täna tavapärasest suhtlusaltim, kipud lausa liiga palju lobisema. Kogemata kombel võib mingi saladus sul üle huulte lipsata.

Tagasi üles