LUGEJA KIRI «Salajuttude» suvelaagri osaleja: rääkida teiste räpaseid saladusi, kes on kapihomo, kes kuulsustest kellega maganud on, keda huvitavad noored poisid...

Elu24
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

«Mina ja enamik osalejatest arvame, et tegelikult kõige taga on organiseerimatus! Siin kohal jääb mulle arusaamatuks üldse see, kes selle organiseerimise eest vastutab,» kirjutas Elu24-le «Salajuttude» suvelaagri eest 150 eurot välja käinud ning sealt pettunult lahkunud osaleja nädal pärast üritust. 

Avaldame anonüümsust soovinud lugeja kirja muutmata kujul.

Sooviksin ka ise omalt poolt öelda sõna sekka «Salajuttude» suvelaagrile. Ausalt öeldes tundsin end peale päevakangelaste tuppa minnes, veidi peale südaööd, tõelise lollina, sest lollidelt ju võetaksegi raha ära!

Ühest küljest saan aru, et kui Mallukas ja Kristina juba kella 12st pummeldasid, siis ei ole ime, et kuum suveilm, sotsialiseerumine ja alkohol südaööks oma töö nende jaoks ära tegid. Aga, kas ikka oli põhjus selles? Kui tollel päeval oleks paduvihma sadanud? Mina ja enamus osalejatest (kellega kohapeal seda sündmust arutatud sai) arvame, et tegelikult kõige taga on organiseerimatus!

Tagasi üles