PÄEVAHOROSKOOP 28. juuni: Kaljukitsel tõotab reede õhtu tulla lustlik, Veevalaja on elevil ja suhtlusaldis

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Rõõmsat reedet!

 

JÄÄR

Oled distsiplineeritud, valmis pikka aega järjest sihikindlalt tegutsema, eriti siis, kui silme ees terendab kindel eesmärk.

SÕNN

Marsi ja Veenuse sekstiil loob meeldiva õhkkonna ja annab võimalusi suhete arendamiseks. Ära lase soodsat hetke mööda!

KAKSIKUD

Kindlasti leia tänase päeva rutakas rütmis hetk selleks, et mööduvale töönädalale pilk heita ning mõtetes minevikuga rahu teha.

VÄHK

Ole koos inimesega, kes on sulle kõige kallim! Kui elu seda mingil põhjusel ei võimalda, saad oma mõtetes ja tunnetes ikka temaga olla.

LÕVI

Tahad tegutseda, organiseerida, teisi inimesi juhtida. Sinu välja käidud head mõtted meeldivad neile, algatad nii mõnegi seikluse.

NEITSI

Küllap oled mängulises meeleolus. Isegi kui sul on tänaseks õhtuks kindel plaan paigas, võib see käigu pealt muutuda.

KAALUD

Oled sel nädalal tubli olnud, võta nüüd hoog tasapisi maha! Enne nädalavahetust pole mõtet uut suuremahulist töölõiku alustada.

SKORPION

Võid avastada, et sinu naabruskonnas elab põnevaid inimesi, kelle olemasolust sul varem aimugi ei olnud. Elul on üllatusi varuks.

AMBUR

Mõtte tasandil on kõik ilus ja selge, aga kui plaane ellu viima hakkad, võid takerduda ja avastada, et oled teinud valearvestuse.

KALJUKITS

Reede õhtu tõotab tulla lustlik ja üllatusterohke. Tunned end hästi suures seltskonnas, leiad ehk uusi sõprugi.

VEEVALAJA

Oled elevil ja suhtlusaldis. Reedeõhtuses melus võid sattuda kohtadesse, kus sa varem käinud pole ja tutvuda põnevate isikutega.

KALAD 

Võid olla pisut nostalgilises meeleolus. Meenutad mineviku helgemaid hetki. Küllap tahaksid, et need ka tulevikus korduks.

 
Tagasi üles