KAKS GRAMMI?! Tommy Cashi nõudmised Õllesummeril tekitavad küsimusi (2)

Elu24
Copy
Muusik Tommy Cash.
Muusik Tommy Cash. Foto: Taavi Sepp

Tommy Cash, kes astub üles Õllesummeri pealaval 6. juulil on esitanud korraldajatele lavatagused nõudmised, mis on küll taolisele staarile üpris kohased, ent tekitavad sellegipoolest küsimusi.

Näiteks soovib artist enda käsutusse kogenud patsipunujat ja tasemel meikarit. Samuti pole sage soov saada valgeid sokke, kuid kuna need on artisti lavaimago juurde kuulunud pikka aega, siis see on igati normaalne.

Oma kindel maitse on Tommy Cashil ka tubaka puhul. Nimelt sobivad talle sordid «Bright Blue», «Amber Leaf» või «Golden Virginia». Joogivalikus kõigub staari maitse üllatavalt palju: laual peavad olema nii Moët & Chandon Brut Impérial Rosé kui ka Jägermeister.

Küsimusi tekitab aga Tommy Cashi nõudmine tee kohta. «Nimelt soovis artist rohelist teed, mis pidi olema kvaliteetne, täpsustamata maitse-eelistust, kuid seda kõigest kahe grammi jagu,» kommenteeris Õllesummeri peaprodutsent Reno Hekkonens. «Me otsustasime siiski muretseda lava taha mitmeid rohelise tee sorte ja ikka normaalses koguses, mitte kahe grammi kaupa,» lisas Reno Hekkonens.

Tommy Cashiga samal päeval esinevad Smokie (UK), Slade (UK), Anne Veski, Ines, Trad.Attack!, Smilers, Rita Ray, Mari-Leen Kaselaan jpt. Õllesummerile ehitatakse kokku üheksa suuremat teemaala. Veel luuakse festivalile mitmeid meelelahutuskohti, kokteili- ja veinibaare, toidutänav ja foodtruck'ide ala.

Õllesummer toimub Tallinna Lauluväljakul 3.–6. juulini.

Tagasi üles