PÄEVAHOROSKOOP 8. mai: Sõnni ambitsioonikus tõuseb, Kaksikutel on parem hoida tagaplaanile

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: fizkes/Shutterstock

Kaunist kolmapäeva!

 

JÄÄR

Rahaline olukord on sulle tähtis, kipud ehk isegi kaasinimeste väärtust rahakoti paksuse järgi hindama. On hea aeg äriasjade planeerimiseks.

SÕNN

Toimub Kuu loomine Sõnni märgis. Ambitsioonikus tõuseb, tahad midagi suurt korda saata, sellega silma jääda ja lugupidamist teenida.

KAKSIKUD

Parem on hoida tagaplaanile, lasta teistel vaeva näha. Kui liigselt esile tükid ja ennast maksma panna üritad, võid kohata vastuseisu.

VÄHK

Sul on välja kujunenud tõekspidamised, mida pead vajalikuks ka teistele esitleda. Tahad olla pigem õpetaja kui õppija rollis.

LÕVI

Sinu energiatase tõuseb ja võitlusvaim suureneb. Lähtud enese vajadustest ning võid käituda isekalt, teiste suhtes hoolimatultki.

NEITSI

Sead endale kõrgeid eesmärke. Pilk on tulevikku suunatud, oled valmis tublisti tööd murdma selle nimel, et edaspidi edu saavutada.

KAALUD

Rahaasjad tõusevad tähelepanu keskpunkti. Äripartneritega tuleb taktitundeline olla ja eriarvamuste tekkides koostööaltiks jääda.

SKORPION

Ka harmoonilises paarisuhtes võib ette tulla võimuvõitlust. Ära käitu egoistlikult, ära tee kallile inimesele oma sõnadega liiga.

AMBUR

Sead tööasjad esikohale. Oled valmis pingutama, et oma kohustused õigeaegselt täita. Väldi üle pingutamisega oma tervist kahjustamast.

KALJUKITS

Kui sa ei ole ammu trennis käinud või on treeningud viimasel ajal soiku jäänud, siis on nüüd aeg end igapäevaselt liigutama hakata.

VEEVALAJA

Kodustega suheldes pead meelde tuletama, et neil on õigus omada sinust erinevat arvamust. Muidu kisub kallite inimestega riiuks.

KALAD

Sul on huvitavaid jutuajamisi erinevate inimestega. Satud kergesti vaidlustesse, sest oled oma seisukohtade õigsuses kindel.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles