SUVEKLÕPSUD Spordivõistlused, esinemised ja kodukohvikud: vaata, kuidas Eesti staarid päikselist nädalavahetust veedavad

Elu24
Copy

Kaunis maikuu nädalavahetus on pungil üritustest Eesti eri otstes ning lisaks särab taevas päike ja soojakraadid on juba vägagi suvised. Vaata, kuidas veedavad päikselist nädalavahetust Eesti staarid.

Riigikogu liige Hendrik Terras veedab pühapäeva Kalamajas, kus Kalamaja päevade puhul ka kodukohviku tegemistest osa võtab ja kõiki teisigi külla kutsub.

Foto: Kuvatõmmis Instagramist / hendrik.terras

Laulja Dagmar Oja pani laupäeval jalga jooksutossud ja osales Tallinnas toimunud LHV maijooksul!

Foto: Kuvatõmmis Instagramist / dagmaroja

Näitleja Inga Lunge, kes on kirjutanud raamatu «Minu Karlova», veetis kauni laupäeva muidugi Tartus Karlova päevadel, kus huvilistele ka autogramme raamatu vahele jagas. 

Foto: Kuvatõmmis Instagramist / ingalunge

Lauljad Tuuli Rand ja Kristel Aaslaid võtsid ette retke imelisele Ruhnu saarele, kus toimus Liise jooksuvõistlus. Muidugi lahutas duo saareelanike meelt ka lõbusa kontserdiga. 

Üritustest pungil pealinn tähistas Tallinna päeva erinevate üritustega ning laupäeval sai Toompargis nautida suurejoonelist kontsertetendust, kus paljude teiste artistide kõrval astusid lavale ka Tanja Mihhailova-Saar ja Mihkel Raud, samuti Synne Valtri ja Heidy Tamme.

Riigikogu liikme Luisa Rõivase nädalavahetus möödus sportlikul noodil. «Hermani siiani pikim rattasõit – kokku 27 km ümber Ülemiste. Väga tubli väike sportlane ja tempo on tal ka väga mõnus,» kirjutab Luisa Instagrami postitatud videoklipi juures.

Laupäev möödus paljude Eesti muusikute jaoks Tartus, kus toimus kultuuripealinna suurejooneline kontsertetendus. Lavale astusid näiteks Koit Toome, Maarja-Liis Ilus, Getter Jaani, Birgit Sarrap ja Alika Milova. 

«Megatore oli Tartus ja eriti nii toredate ja andekate inimestega,» kirjutab Koit Toome Instagramis.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles