Kadri Hinrikus teletööst: päris aus vastus on, et ikka ei igatse küll

Elu24
Copy
Kadri Hinrikus
Kadri Hinrikus Foto: Kuvatõmmis ERRi videost / "Hommik Anuga"

ETV saates «Hommik Anuga» käis külas lastekirjanik ja endine ajakirjanik Kadri Hinrikus. «See on ikkagi tore, kui sa tunned, et sa mõnesse loosse või tegelasse suudad elu sisse puhuda,» ütleb lastekirjanik, kes tunnistab, et teletööd ta ei igatse. 

 

Televaatajad mäletavad Kadrit ning üldse mitte ammu aega tagasi oli Kadri igaõhtune külaline inimeste kodudes, kui ta «Aktuaalses kaameras» uudiseid edastas.

Küsimusele, kas ta teletööd igatseb, vastab Hinrikus, et ei igatse. «See aeg sai läbi, ma võtsin siit kaasa väga palju toredaid mälestusi, väga palju uusi teadmisi, kogemusi ja väga häid sõpru, kellega siiamaani suhtlen. Aga seda, et ma igatseksin ekraanile tagasi, seda tõesti ei ole, päris ausalt kohe, olen oma praeguse töö ja ametiga väga rahul.» 

Hinrikus on tänaseks avaldanud 19 raamatut, neist värskeim on tänavu ilmunud «Taksi ja Dogi suvi».

«Ju mulle meeldib kirjutada,» vastab kirjanik küsimusele, miks ta lastele kirjutab. «Mulle on alati meeldinud lugeda ja koolist saati on meeldinud kirjutada ja see on ikkagi tore, kui sa tunned, et sa mõnesse loosse või tegelasse suudad elu sisse puhuda.»

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles