2010. aastal üüris Aare ühele suurperele välja enda Laevas asuva suvekodu. Kui kümme aastat hiljem perekond tema suvilast välja kolis, vaatas mehele aga vastu trööstitu vaatepilt.

Maja üürinud pererahva sõnul on olukord aga sootuks teine: «Mul on sellest aastatepikkusest laimamisest villand! Viis aastat tagasi, kui me välja kolisime, olid tema enda sõnad, et kõik on korras,» ütleb kümme aastat maja üürinud pereema.

 

68-aastane endine metallitööstur Aare elab küll Tartus, kuid lisaks linnamajale kuulub talle ka suvila heade mõtete linnast pooletunnise autosõidu kaugusel asuvas Laevas, kus ta üles kasvas. 

Pärast vanemate surma jäi talu tühjaks ja maja jäi talle. «Tal on suur maja, 1936. aastal ehitatud. Ma panin kuulutuse üles, et tahan üürida välja. Käisin sel ajal veel tööl ja oli vaja, et inimesed seal sees oleks, et pätid päris laiali ei kannaks sealt asju.»

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.