Oksjonile pandud Ott Sepa kiharate eest käidi välja kopsakas summa

Elu24
Copy
Stseen, kus Valdis (Märt Avandi) ajab Märdi (Ott Sepp) juuksed maha.
Stseen, kus Valdis (Märt Avandi) ajab Märdi (Ott Sepp) juuksed maha. Foto: Kaader filmist «Tulnukas 2»

Teisipäeval rääkis «Tulnukas 2» režissöör Rasmus Merivoo «Ringvaates», et Haapsalu õudus- ja fantaasiafilmide festivalil toimuval oksjonil lähevad enampakkumisele ka Ott Sepa juuksed. Sel nädalavahetusel müüdi kiharad mitmesaja euro eest maha.

 

Reedel sai avapaugu järjekordne Haapsalu õudus- ja fantaasiafilmide festival, kus korraldati heategevuslik oksjon, millest kogutu läheb Ukraina päästjate toetuseks. Teisipäeval võttis Merivoo «Ringvaate» stuudiosse kaasa ka Ott Sepa juuksed, mis oksjonil enampakkumisele läksid.

Nimelt ajas ühes kuulsas «Tulnukas 2» stseenis Märt Avandi kehastatud Valdis maha Märdi (Ott Sepp) juuksed.

«Tõesti, need on need samad juuksed, nad tunduvad jube tumedad, sest ikkagi alateadlikult mõtled, et Ott Sepp on blond... Aga need on päriselt needsamad juuksed!» kinnitas Merivoo tele-eetris. «Kui ükskord läheb kloonimiseks, siis sealt tuleb Ott Sepp välja, mitte keegi teine.»

Sel nädalavahetusel toimunud Haapsalu õudus- ja fantaasiafilmide festivalil koguti heategevuslikul oksjonil Ukraina toetuseks üle 5000 euro. 

700 euro eest müüdi Ott Sepa raamitud juuksesalk koos habemekarvadega, mis filmis maha aetakse. See oli ka oksjoni kõrgeim hind. Näiteks festivali avafilmist «Mootorsaed laulsid» pärit mootorsaemõrvari autojuhiluba koos võttegrupi autogrammidega läks kaubaks 600 euro eest, 575 euro eest leidis omaniku Priit ja Olga Pärna filmi «Elu ilma Gabriella Ferrita» signeeritud žikleetrükis pilt. Ülejäänud esemete lõpphinnad jäid 100 ja 500 euro vahele.

Ott Sepa juuksed.
Ott Sepa juuksed. Foto: Kuvatõmmis ERRi videost
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles