VIDEO Tallinna lauluväljaku lähistel ei saanud rekad mäest üles (4)

Copy
Ummik lauluväljaku juures.
Ummik lauluväljaku juures. Foto: Kuvatõmmis videost

Reede keskpäeval tekkis Tallinna lauluväljaku juurde ummik, kuna suured rekad ei saanud väidetavalt libeduse tõttu mäest üles. «Viimane selline mälestus on 90ndate lõpust,» nendib üks kommentaariumis. 

Tallinna lauluväljaku lähistele tekkinud ummikust jagatakse videoklippi ka Facebooki grupis «EZ-дуны!».

«Iga aasta sama probleem,» kommenteerib üks video all. «Teehooldajatel hakkasid külmapühad,» ironiseerib teine. Kolmas aga väidab hoopis, et kõnealune teelõik on alati puhastatud ja soolatud. «Viimane selline mälestus on 90ndate lõpust, kui bussid ei saanud sealt mäest üles.»

Tallinna keskkonna- ja kommunaalameti juhataja asetäitja Tarmo Sulg ütles toimetusele, et tõusudel on hooldustsükkel pool tundi. «Videost on näha ka kaht sahkpuisturit, mis suundusid mäest ülesse. 30 minutit hiljem liiklus toimis,» märkis Sulg.

Juba neljapäeva õhul hoiatas transpordiamet, et Lääne- ja Lõuna-Eestisse saabunud ning põhja poole leviv lumesadu on muutnud teeolud kohati väga keeruliseks.

«Palume liiklejatel olla sajualadel eriti ettevaatlikud, alandada oluliselt sõidukiirust, hoida tavapärasest suuremat pikivahet,» panid nad liiklejatele ühismeedias südamele. 

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles