2007. aasta suurimad välismaised uudislood

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britney Spears
Britney Spears Foto: Reuters / Scanpix
Meelelahutusportaal Entertainmentwise valis kaksteist lõppeva aasta põnevaimat ja šokeerivaimat uudislugu.

1 – 17. veebruaril sisenes Britney Spears Tarzana ilusalongi ja lasi oma pea kiilaks ajada. See oli märk tema aastast, mil ta käis pidevalt võõrutusravil ja kaotas laste hooldusõiguse.

2 – Aasta ehk šokeerivaim sündmus juhtus 26. augustil, kui näitleja Owen Wilson üritas end tappa. Tänaseks on mees taastunud.

3 – 24. juunil tappis profimaadleja Chris Benoit oma naise ja poja ning seejärel ka enda. Endiselt pole teada, miks mees seda tegi.

4 – Lindsay Lohan käis pidavalt võõrutusravil ja jäi seejärel taas juua töis peaga politseile vahele. Lisaks veetis ta 84 minutit vanglas.

5 – Endiselt pole vaibunud Anna Nicole Smithi surmaga tekkinud meediakära. Mitmed mehed väitsid, et on tema lapse isa. Nüüdseks on teada, et lapse bioloogiliseks isaks on Larry Birkhead.

6 - Vanessa Hudgens šokeeris maailma, kui ta kinnitas, et netti lekkinud alastifotodel on tõesti tema.

7 – Paris Hilton saadeti taas vanglasse.

8 – Täiesti tuima Amy Winehouse’i veeti läbi Londoni haigla, kui ta oli saanud narkootikumide üledoosi. 24-aastane oli väidetavalt tarbinud heroiini, ecstasy’t, ketamiini ja vodkat.

9 - Nicole Richie elu oli 2007. aastal põnev. Ta vahistati purjus peaga roolis olemise eest, kuid seejärel teatas naine maailmale, et ta ootab last. Lapse isaks on Joel Madden.

10 – Seriaali «Greys Anatomy» staar Isaiah Washington ütles, et tema kaasnäitleja T. R. Knight on p*****s. Kuigi ta väitis, et pole homofoob, sai ta ikkagi kinga.

11 – Profimaadleja Hulk Hogani 17-aastane poeg Nick Bollea tegi ülitõsise avarii ja tema sõber John Graziano ei suudagi sellest taastuda.

12 - Heather Mills rääkis kõigile, mida nad vaid kuulda soovisid. Naise sõnul oli ta pärast Paul McCartney’st lahutamist valmis enesetappu sooritama ja tundis end tagakiusatuna. Ta võrdles end näiteks printsess Dianaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles