KUI ÜKS LEEK KUSTUB, SÜÜTA TEINE Pakendikeskus tegi seda jälle: Jan Uuspõllu suhteskandaal pöörati reklaamiks

Elu24
Copy
Näitleja Jan Uuspõld uue silmarõõmuga Kroonika Meelelahutusauhindadel 2023.
Näitleja Jan Uuspõld uue silmarõõmuga Kroonika Meelelahutusauhindadel 2023. Foto: Konstantin Sednev

Pakendikeskus võttis taas värskeima skandaali ja keeras selle reklaamiks. «Jan, kui üks leek kustub, siis süüta teine,» kirjutab ettevõte tulepakkude reklaamis. 

Teisipäeval teatas näitleja Jan Uuspõld, et suhe noore kallima Brigita Antoniga on lõppenud. «Otsustasime ühiselt, et meie suhe Brigitaga on läbi.»

Loe lähemalt: 

KIIRELT KUSTUNUD LEEK 〉 Jan Uuspõld: otsustasime ühiselt, et meie suhe Brigitaga on läbi

Armudraama ei jäänud märkamata ka Pakendikeskusele. «Muinasjutt võib jätkuda näiteks muinastulede ööl. Tänu tulepakule on lihtne leeki uuesti läita. Ostad ühe, saad teise tasuta kaasa,» seisab Pakendikeskuse reklaamis.

Pakendikeskus on teada-tuntud oma humoorika reklaami poolest. Juulis kirjutasime, kuidas Pakendikeskus tegi laulupeo vihmakeebi krõbeda hinna üle terava nalja. «Kui õigetel ärimeestel sõltub vihmakeebi hind vihma tugevusest, siis meil maksab keep endiselt 74 senti,» torkas Pakendikeskus.

Pakendikeskus tegi laulupeo vihmakeebi hinna üle terava nalja. «Meie ei oska äri teha!»

Juunis kasutas Pakendikeskus osavalt ära meedias lahvatanud skandaali vaimulik Jaan Tammsalu ümber, kes jäi vahele abielurikkumisega. Nimelt postitasid nad sotsiaalmeediasse pildi tekstiga «Kui vaja orel patust puhtaks küürida».

TORKAVAD TAAS 〉 Pakendikeskus keeras Jaan Tammsalu skandaali reklaamiks

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles