Pakendikeskus tegi laulupeo vihmakeebi hinna üle terava nalja. «Meie ei oska äri teha!»

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
22-eurone vihmakeep
22-eurone vihmakeep Foto: Taavi Sepp

«Kui õigetel ärimeestel sõltub vihmakeebi hind vihma tugevusest, siis meil maksab keep endiselt 74 senti,» torkab Pakendikeskus, kellele jäid hambusse laulupeol müüdud krõbeda hinnaga vihmakeebid. 

22 eurot! Just nii palju tuli laulu- ja tantsupeo nännitelgis välja käia tugevast materjalist, trukkidega vihmakeebi eest. 

«Vihmavarjuga sisse ei saa ja Eesti oskab business'i [äri – toim] teha!» sõnas Ženja Fokin enda Instagrami story's. «Selle made in China [Hiinas toodetud – toim] plastiku eest peab välja käima 22 eurot,» märkis ta, näidates videos Tallinna lauluväljakul müüdavat trukkidega vihmamantlit.

Pakendikeskus pööras olukorra aga taas reklaamiks.

«Kui õigetel ärimeestel sõltub vihmakeebi hind vihma tugevusest, siis meil maksab keep endiselt 74 senti. Mõni kohe ei oska äri teha,» kirjutab Pakendikeskus postituses, millega reklaamib enda poes müüdavaid vihmakeepe. «Ženja, meie ei oska äri teha!» vihjavad nad Ženja Fokini Instagramis öeldule. 

Pakendikeskuse postituse all kirjutab üks, et lauluväljakul olid müügil ka kaheeurosed keebid. «Mina ostsin peolt kahe euroga sellise. Neid 22-euroseid ma ei näinudki seal, aga saan aru, et need olid paksemad/korduvkasutatavad, mis Sokisahtlis ka 20 eurot maksid...?»

Müügitelk, kust sai osta kaheeurose vihmakeebi
Müügitelk, kust sai osta kaheeurose vihmakeebi Foto: Taavi Sepp

Teine aga toob välja, et õnneks jagati laululastele vihmakeepe tasuta. 

XIII noorte laulu- ja tantsupeo pressiteenistus kommenteeris, et laulupeo korraldajad ei tegelenud keepide müügiga. «Kõik kauplejad olid oma hinnakujunduses vabad,» nentisid nad. 

Laulupeo hindadest pikemalt siit: 

VAATA HINDU 〉 Vihmakeepidest jäätisepallideni! Kallid hinnad laulupeolisi ei heiduta

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles