TORKAVAD TAAS Pakendikeskus keeras Jaan Tammsalu skandaali reklaamiks

Elu24
Copy
Pakendikeskuse kauplus.
Pakendikeskuse kauplus. Foto: Facebook / Pakendikeskus

Esmaspäeval kihas meedia sellest, et vaimulik Jaan Tammsalu jäi vahele abielurikkumisega. Pakendikeskus kasutas olukorda aga taas kord kavalalt ära.

Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku (EELK) valitsus peatas 1. septembrini vaimulik Jaan Tammsalu tegevuse Tallinna Jaani koguduse õpetajana. «Meil on põhjust kahtlustada Jaan Tammsalu abielurikkumises,» ütleb EELK peapiiskop Urmas Viilma.

Tammsalu Elu24 toimetusele pikka kommentaari anda ei soovinud. «Praegu otseselt midagi kommenteerima ei tahaks hakata, minu jaoks on see natuke liiga raske. Ja pean hakkama saama kõigepealt selle olukorraga.»

Loe pikemalt SIIT

Pakendikeskus on teada-tuntud oma humoorika reklaami poolest ning ka seekord suudeti skandaal reklaamiks muuta. Nimelt postitasid nad esmaspäeva õhtul sotsiaalmeediasse pildi tekstiga «Kui vaja orel patust puhtaks küürida».

Pildil reklaamitakse Torki firma puhastuslappe. «Eks juhtub ka parimatel. Üritame aidata, kuidas oskame,» seisab postituse pealkirjas.

Alles mais kirjutasime sellest, kuidas Pakendikeskus teavitas pärast traagilist laohoone põlengut taasavamisest uue humoorika toote reklaamiga.

Suur-Sõjamäe tänaval süttis 23. mai õhtu hakul ohtlikke aineid käitlev jäätmejaam. Tulekahju levis ka kõrvalasuvale Pakendikeskuse laohoonele, mis sai tugevasti kannatada. Varemgi mitmete meeleolukate reklaampostitustega silma paistnud firma teavitas sotsiaalmeedias, et on taas avatud ning leidsid laost kaupa, mis võib huvi pakkuda inimestele, kes otsivad midagi tõeliselt erilist.

«Unustage suitsused viskid või kuumsuitsuangerjas. Võtke parem ligi üleaedsete abiga grillitud õrnalt suitsulõhnalised ja tõeliselt rariteetsed karbid! Kõik kollektsionäärid ja Pakendikeskuse sõbrad, tulge külla ja investeerige haruldustesse seni, kuni tooteid jätkub, sest peagi on riiulitel ainult värske kaup!» jagas Pakendikeskus enda Facebooki seinal ja lisas teadaandele koomilise pildi.

LOE SIIT: Pakendikeskus teavitas taasavamisest uue humoorika toote reklaamiga

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles