FOTOD Õhtusöök ja romantiline päikeseloojang: Jan Uuspõllu uus kallim jagab armsaid klõpse

Elu24
Copy
Jan Uuspõld ja Brigita Anton Kroonika meelelahutusauhindadel 1. juunil 2023.
Jan Uuspõld ja Brigita Anton Kroonika meelelahutusauhindadel 1. juunil 2023. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Mõned nädalad tagasi uut suhet kinnitanud Jan Uuspõld veedab kallimaga romantiliselt aega. Fännid ei ole sellest aga sugugi ilma jäetud!

Kroonika meelelahutusgalal enda suhte avalikuks teinud Jan Uuspõld ja Brigita Anton veedavad üheskoos romantiliselt aega. Otse loomulikult jõuavad kadestamisväärt fotod ka ühismeediasse. 

Mõni päev tagasi jagas Brigita armsaid fotosid, kus naudivad koos Janiga õhtusööki vanalinnas asuvas restoranis 38 ja romantilist päikeseloojangut katusebaaris.

«Ilusad inimesed,» valatakse paar kommentaariumis komplimentidega üle.

Esimest korda saabus paar käsikäes juuni alguses Kroonika meelelahutusauhindade galale. «Sellele on väga raske vastata, sellepärast et sellele ei ole vastust,» sõnas näitleja Elu24-le antud intervjuus, kui küsiti, kes kelle enne leidis. «Me isegi ei pannud tähele, et see juhtus, ja nii lihtsalt on.»

Meelelahutusauhindade peo ajal teatas Elu24 lugeja toimetusele, et tema on Jani ja Brigitat vanalinnas korduvalt käest kinni jalutamas näinud. «Ja mopsutamas!» lisas vihje saatja rõõmsalt.

Vaata videointervjuud Jani ja Brigitaga siit!

VIDEO 〉 Abielu lahutava Jan Uuspõllu uus noor kallim: me isegi ei pannud tähele, see lihtsalt juhtus

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles