PÄEVAHOROSKOOP 20. jaanuar: Veevalajal on aeg särada, Vähil pole parim aeg suhete klaarimiseks

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: fizkes/Shutterstock

Käes on reede!

JÄÄR

Võid olla liigagi heldekäeline. Lubad endale ilusaid ja häid asju ning oled valmis teistelegi kingitusi ostma või välja tegema.

SÕNN

Aeg annab erakordseid võimalusi. Kui sa sügaval südamepõhjas tead kindlalt, mida soovid saada, on sul pool võitu juba käes.

KAKSIKUD 

Sa ei ole suu peale kukkunud ning leiad õigel hetkel tabavad sõnad. Sinu terav mõistus päästab sind ka kõige täbaramast olukorrast.

VÄHK

Kui teine inimene ei taha sinuga asju selgeks rääkida, jäta ta lihtsalt veidikeseks rahule. Pole parim aeg suhete klaarimiseks.

LÕVI

Ilmselt on sul tarvis täita omajagu kohustusi, aga oskad asja võtta positiivselt ning korraldada nõnda, et meeldiv ja kasulik oleks oskuslikult ühendatud.

NEITSI

Saad teha midagi põnevat, samas arendavat ja õpetlikku. Mine matkama või külasta muuseumi või osale loovust arendaval koolitusel.

KAALUD

Info liikumine võib olla takistatud. See pidurdab sinu tegutsemist omajagu. Keegi võib meelega sulle valeinfot anda.

SKORPION

Küllap tunned vajadust midagi hinge pealt ära öelda. Pole kuigi oluline, kuidas teised sellele reageerivad – peamine on vabanemistunne.

AMBUR

Kaaslaste käitumine võib häirivalt mõjuda. Sulle tundub, et nende tempo on liiga aeglane ja nii pidurdavad nad sinugi hoogu.

KALJUKITS

Sul tasub aasta algusnädalatel tehtule tagasi vaadata. Kas suudad oma plaane edukalt täide viia või on vaja midagi ümber mängida?

VEEVALAJA

Päike jõuab täna hommikupoolikul kell 10.29 Veevalaja märki. Algab aeg, mil saad särada! Energiat ja elutahet tuleb üha juurde.

KALAD

Pööra pilk iseendasse, proovi jõuda jälile sellele, mis on sinu tunnete taga. Mis on ebakindluse ja hirmu tegelik põhjus?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles