Black Friday vabaajarõivad - suurepärane investeering

Zalando
Copy
Foto: Shutterstock

Kuna lähenemas on aasta suurimad pidustused, erinevad üritused, peod ja koosviibimised, siis tahame kõik oma garderoobi värskendada. Ilmselt on raske leida paremat aega, et olla nutikas, nautida elu ja levitada head tuju. Ja loomulikult on selles suur osa ka Sinu loodud kuvandil. Jõulud ja aastavahetus on ideaalne aeg sädeluseks, luksuslikeks kangasteks ja erksateks värvideks... Kuid ka ajatu klassikaga pole võimalik mööda panna.

Investeeri riietesse ja aksessuaaridesse, mis kestavad vähemalt paar aastat, et saaksid oma garderoobi erinevaid esemeid kombineerida ja sobitada ning alati hea välja näha. Novembri lõpus toimuv must reede soodusmüük on hea aeg, mil leiad kvaliteetseid luksusbrändide riideid palju soodsamalt. Noh, siin on kuumimad vabaajarõivaste pakkumised.

Glitter - pidustuste lahutamatu osa

Säravad riided või detailid on tähistamiseks ideaalne valik. Glitter aitab luua erilise ilme ja meeleolu, mis meenutab diskopalle, litreid, rõõmu ja suuri emotsioone. Kahtlemata tuleks glitter valida ürituse õhtuseks osaks. Kuid olenemata sellest, kas tegemist on ekstravagantse kleidiga või tagasihoidlikku komplekti rõhutava pintsakuga, see teeb Sinust peo staari. Muidugi ära unusta säravaid aksessuaare - kuid vähem on rohkem, seega vali üks detail, mis laseks Sul särada.

Foto: Zalando
 

Jõuluvärvid on alati õige valik

Traditsioonilised jõuluvärvid võivad esmapilgul tunduda pisut aegunud, kuid õige riietusega võivad need värvid mõjuda tõeliselt silmatorkavalt ja unikaalselt. Ära karda mängida erinevate materjalide tekstuuridega, vali jõuludeks üks ere aktsentvärv või lisa klassikalistele siluettidele vürtsiks erksaid toone. Mida valida? Punane, roheline, sinine või isegi valge näevad alati suurepärased välja ja loovad aasta kõige ilusamaks pidupäevaks õige meeleolu.

Foto: Zalando

 Vali aasta suurimaks peoks klassika

Meil on nii mõndagi ka lojaalsetele tagasihoidliku klassikalise stiili fännidele. Me ei soovita küll erilistel üritustel kontori ülikonda kanda (noh, kui dresscode seda ei nõua), kuid on teatud rõivaid, mis on sobivad pidustusteks suurepäraselt. Näiteks võid särada luksusliku väljanägemisega siidist või sametist mustas kleidis, samas kui jõuluteemalised motiivid sobivad suurepäraselt ka ülikonnaga. Samuti näed pidulik välja valides neutraalsuse koos eredate aksessuaaridega: mõtle rikkalikes värvides või metalsetes toonides detailidele.

Foto: Zalando

Hubane ja kvaliteetne: tunneta pühademeeleolu

Jõulude või uusaastapidude riietused ei pea olema ülimalt ametlikud või väljapeetud. Olenemata sellest, kas veedad aega kodus oma lähedastega, naudid pidulikku lõunasööki hubases kohvikus või lausa kontoris, traditsioonilise jõulukampsuniga sobitatud vabaajarõivad sobivad suurepäraselt. Vali erksad värvid, traditsioonilised pidulikud aktsendid ja mustrid. Selline riietus laseb Sul silma paista ja lisab veelgi pidulikku meeleolu. Võimalusel soeta naturaalsetest materjalidest kampsun: villast, kašmiirist...

Foto: Zalando
Copy
Tagasi üles