PÄEVAHOROSKOOP 3. oktoober: Kalad peaksid olema rahaasjades hoolikad, Veevalajal tuleb leida õiged inimesed

Copy
Foto: Shutterstock

Edukat esmaspäeva!

JÄÄR

Avastad, et sul on nii palju teha. Sul õnnestub elu sättida nii, et enne täidad kiiremad kohustused ja lõbutsed alles seejärel.

SÕNN

Värskes õhus viibimine annab sulle hea enesetunde ja positiivse meeleolu. Füüsiline aktiivsus on tähtis, leia võimalusi sportimiseks.

KAKSIKUD

Panustad sellesse, et kodus midagi muuta või parandada. Seda tehes tuleks arvestada ka nende inimeste arvamust, kellega koos elad.

VÄHK

Sul tuleb erinevate inimestega suhelda, paraku aga kipuvad nende arvamused maailma asjadest sind tihtipeale ärritama.

LÕVI 

Sul on omad tõekspidamised, võid tunda soovi neid teistegagi jagada. Tee seda, kuid arvesta, et neil võib olla teistsugune maailmavaade.

NEITSI

Merkuur on juba direktiivne, kuid Neptuuniga pinges. Rääkides kipud olema paljusõnaline, udutama ja ümber nurga ütlema.

KAALUD

Suhted võivad olla pingelised. Asjad, mida oled varem viisakusest välja ütlemata jätnud, kipuvad teraval moel keelele tulema.

SKORPION

Sul on selge ettekujutus, kuhu jõuda tahad. Kui saad kaalukaid otsuseid ise vastu võtta, liigud tarmukalt otsejoones eesmärgi suunas.

AMBUR

Suhtluses on võimalikud valestimõistmised, ka võib probleeme olla tehnikaga – mõni seade võib arusaamatutel põhjustel üles öelda.

KALJUKITS

Sinus on mõnusat tegutsemislusti. Oled niigi pikalt mõelnud, nüüd on planeerimise aeg möödas – kääri käised üles ja asu tegutsema!

VEEVALAJA

Leia inimesed, kellega sul on ühised eesmärgid, kellega tekiks kooskõla ja meeskonnatunne. Oskus kaaslasi õigesti valida tagab edu.

KALAD

Ole rahaasjus hoolikas, võlgu võtmisest või kellelegi raha laenamisest on kindlam hoiduda. Sekeldusi võivad põhjustada vara küsimused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles