Need 3 sodiaagimärki lahutavad kõige sagedamini

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

Need sodiaagimärgid annavad kõige kergemini alla, kui suhtes raskused tekivad. Seetõttu ei maksa neil abiellu rutata – parem oleks enne suhte potentsiaali põhjalikult tundma õppida.

Pikaajalised suhted ja abielu nõuavad, et inimesed teeks selle nimel mingil määral tööd, eriti iseendaga. Kuid mitte kõik ei pea sellega kaasnevale pingele kaua vastu. Lahku minemise põhjuseid on palju ning enamasti tõlgendatakse seda sobimatusena, kuigi suure tahte korral on võimalik parandada suhtes aspekte, mida esialgu peeti ehk sobimatuks. Kuna sodiaagimärk on justkui filter, mis toob inimeses teatavad omadused rohkem esile ning jätab teised varju, mõjutab see teatud määral ka seda, kui väga keegi oma suhte nimel soovib ja on võimeline pingutama.

Kuigi tervikliku vastuse saamiseks tuleks uurida kogu sünnikaarti ning inimese suhtevaldkonda, annab päikesemärk teatavad üldjooned, millele praegu keskendumegi. Sünnikaardis tuleks aga uurida seitsmendat maja (suhete maja), seal asuvaid planeete, selle maja valitsejat ning Kuu, Veenuse, tõusumärgi ja ka Marsi seisundit.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles