PÄEVAHOROSKOOP 27. september: Veevalajal on mänguruumi ja valikuvabadust, Jäär tahab konkurentidest parem olla

Copy
Foto: Urmas Luik/Pärnu Postimees

Töökat teisipäeva!

JÄÄR

Tahad konkurentidest parem olla ja pingutad tohutult. Ära muutu hulljulgeks, ära kiirusta. Aeglane tempo on tulemuslikum.

SÕNN

Saad näha, et inimesed, keda sina vajad, vajavad ka sind. Võimalik, et oled neile nüüd tähtsam kui ei kunagi varem.

KAKSIKUD

Marsi ja Saturni trigoon loob suurepärase pinnase pikaajaliste, tõsist tööd nõudvate projektide alustamiseks. Tegutsed targalt ja süsteemselt.

VÄHK

Sul on võimalik teha muudatus, mis on ehk küll mingil määral riskiga seotud, ent parandab oluliselt sinu rahalist seisu.

LÕVI 

Ehkki leiad alati põnevaid teemasid ja toredaid inimesi, tuleb nüüd tõdeda, et armuasjad on esmatähtsad. Õnne nimel tasub pingutada!

NEITSI

Küllap on sinus ärganud soov ennast arendada. Tahad ehk õppida päris uut ala? Sel juhul tasuks nüüd selleks võimalusi otsida.

KAALUD

Tööl pead endast palju andma, ehk rohkemgi, kui vastu saad. Kipud liiga palju muretsema, kui kõik ei edene sulle soodsas suunas.

SKORPION

Sul tuleb ehk enda maksma panekuks jõudu rakendada, aga ole mureta – seda on sul tunduvalt rohkem kui konkurentidel.

AMBUR

Oled pidevas tegevuses, sinu kaela sajab eriilmelisi tööülesandeid. Igav sul kindlasti ei hakka, samuti ei jää aega muretsemiseks.

KALJUKITS

Õnn ei kuku sulle küll niisama lihtsalt sülle, aga kui teed tublisti ja sihikindlalt tööd ja näed vaeva, jõuad viimaks sihile.

VEEVALAJA

Praegu on sul mänguruumi ja valikuvabadust, kui selle aga kasutamata jätad, tuleb tulevikus piirduda märksa ahtama tegevusväljaga.

KALAD

Rahaasjad võivad peavalu valmistada. Ehk tunduvad äripartnerite käigud sulle kummalised, ent vaevalt sa asjast täna selget sotti saad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles