PÄEVAHOROSKOOP 10. august: Kaljukitsel on raske teistest aru saada, Lõvil varitseb oht

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Märkamatult on kätte jõudnud kolmapäev. Loe, mida tänane päev endaga kaasa toob. 

JÄÄR

Pole ime, kui mõni ootamatus sind veidi rööpast välja lööb. Oluline on kähku toibuda, õigele rajale tagasi saada ja uljalt sõitu jätkata.

SÕNN

Pingutad tööl kõvasti, et saada paremat positsiooni ja seeläbi rahalisi vahendeid. Kelleski kolleegidest võib sinu tegevus vastuseisu tekitada.

KAKSIKUD

Koostöös on tõrkeid. Võimalik, et kaaslased on isiklike huvide eest väljas ega suuda keskenduda ühistele eesmärkidele.

VÄHK

Usalda neid, kellega sul on ühine minevik. Vanemad ja lapsepõlvesõbrad võivad osutuda parimateks nõuandjateks.

LÕVI

Varitseb oht, et sa ei suuda oma võimeid ja võimalusi realistlikult hinnata. Liiga julgelt riskantseid ettevõtmisi alustades võid ummikusse jõuda.

NEITSI

Küllap on sul vaja palju ringi liikuda, erinevatel üritustel käia ja ajada asju inimestega, kellega sa varem pole kokku puutunud.

KAALUD

Oled ammu tahtnud oma tegevusvälja avardada. Kui sa seni pole veel planeerimisest kaugemale jõudnud, võta end kätte ja hakka tegutsema.

SKORPION

Suuna energia pere ja koduga seotud ettevõtmistesse. Lähedastega koos annab mõndagi ära teha, et elukvaliteeti parandada.

AMBUR

Ära alusta pikaajalisi ja energiamahukaid projekte. Tahtmine tegutseda on suur ja meeleolu ärev, aga plaanid ei pruugi olla realistlikud.

KALJUKITS

Sul on raske teisest inimesest aru saada. Kui ta tundub külm ja osavõtmatu, ära muutu pealetükkivaks. Anna armsamale hingamisruumi.

VEEVALAJA

Iseäranis juhul, kui teed vaimset tööd, on lootust saada mõni ülesanne või lisatöö, mis toob rahalist kasu. Nõuandjaid on sul palju.

KALAD

Tegutse plaanipäraselt, ära võta emotsioonide ajel ette ootamatuid rahalisi tehinguid. Äriasjus riskeerimine praegu head ei too.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles