PÄEVAHOROSKOOP 25. juuli: Kaalud võivad sattuda armuseikluste keerisesse, Kaljukits on tundlik

Copy
Foto: Villu Lükk

Mõnusat ja töist uut ja juuli viimast töönädalat!

JÄÄR

Veenuse ja Jupiteri kvadraadi mõjul ei ole just lihtne töönädalat uljalt alustada. Tahaksid ikka ainult puhata ja mängida, vedeleda ja lõbutseda.

SÕNN

Lähtu iseenese tarkusest, ära lase teistel end mõjutada. On tõenäoline, et keegi sõnaosav sell püüab sind oma nõusse saada.

KAKSIKUD

Täna tõmbab poodidesse. Tõenäoliselt ei piirdu sa silmadega šoppamisega – kui rahakott lubab, ostad endale midagi ilusat.

VÄHK

Mõnus on lihtsalt olla ja suve nautida. Kui oled puhkusel, veedad päeva ilmselt laiseldes ning head sööki-jooki nautides.

LÕVI 

Hing ihkab kuhugi kaugele, kus pole argipäevast rutiini. Ehk otsustad emotsiooni ajel kinni haarata viimase hetke reisipakkumisest.

NEITSI

Suhtu ettevaatlikult sellesse, kui keegi püüab sind mingisse ärisse kaasata. Pole õige aeg suuri summasid välja käia.

KAALUD

Võid sattuda armuseikluste keerisesse. Hea oleks, kui saaksid mahti mõelda ka sellele, millist mõju avaldab praegune tegevus sinu tulevikule.

SKORPION

Rutiinne töö ei edene, tunned sisemist sundi midagi muuta. Võimalik, et vaatad tööpakkumisi ja leiad enese jaoks uue väljakutse.

AMBUR

Sul tuleb vastu võtta pöördelisi otsuseid. Ehkki aeg võib anda soodsaid rahalisi võimalusi, ei ole materiaalsed väärtused kõige olulisemad.

KALJUKITS

Oled tundlik selle suhtes, mida armastatud inimene teeb või ütleb. Sinu ootused on kõrged, nii on ka rahulolematus kerge tekkima.

VEEVALAJA

Sinu kõrvu võib jõuda uskumatuid kuulujutte. Enne nende üle naermist uuri asja – võimalik, et jaburana tunduv kõlakas osutubki tõeks.

KALAD

Täna on parem hoiduda suurematest tehingutest ja olulistest ostudest. See, mis esmapilgul näib tulus, võib pettuseks osutuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles