Grete Paia: ühisvideo Púr Múddiga sündis autoparklas, valgust näitasid minu auto tuled

Copy
Púr Múdd ja Grete Paia
Púr Múdd ja Grete Paia Foto: Raadio Elmar

Raadio Elmar hommikuprogrammis «Ärka, kaunis maa!» käisid külas Grete Paia, Joonatan Siiman ja Oliver Rõõmus. Juttu oli selle suve hitist «Ainult unustamiseks».

«Meie versioon sellest Smilersi loost sai valmis juba eelmisel aastal. Kuid kõhklesime avaldamisega, sest see ei olnud justkui lõpuni tehtud ja midagi oli veel puudu. Tundsime, et meil on vaja Gretet laulma. Kutsusime ta tänavu mai alguses stuudiosse ja siis valmis loo lõppversioon juba päris kiiresti,» rääkis Púr Múddi liige Oliver Rõõmus.

Grete Paia märkis, et pidi tööasjus Itaaliasse lendama. Reisile eelneval õhtul läks ta Púr Múddi liikmetega T1 parklasse, kus nad salvestasid kiiresti videomaterjali. «Filmisime minu kaameraga, millega tavaliselt Instagrami ja e-poe pilte teen. Tootsime must-valge video. Oliver oli muu hulgas ka valgustaja – ta mängis minu väikese Peugeot' tuledega. Küll siis lõksutas täistuled sisse ja jälle maha... aga tulemus tuli väga äge. Veendusin, et nulleelarvega saab päris ägedat materjali toota,» naeris lauljanna.

«Nagu öeldud, lugu marineeris aasta aega. See on Púr Múddi üks esimestest eestikeelsetest lugudest. Mõtlesime pikalt, kas tasub emakeelset lugu välja anda. Lõpuks ma arvan, et me oleme kõik rahul,» märkis Púr Múddi teine liige Joonatan Siiman.

Paia avaldas, mida on tema elus muutnud fakt, et ta valiti tänavu meelelahutusauhindade jagamisel aasta seksikaimaks naiseks. «Saan nüüd poistega ülbemalt käituda! Tegelikult see ei muutnud mitte midagi. Tööpakkumisi on küll rohkem, näiteks «Armastuse maleva» projekt. Usun, et ka see tuli tänu uuele tiitlile. On palju pakkumisi ka sotsiaalmeedia teemadel. Aga üldises plaanis, ma elan oma elu edasi ikka endiselt,» rääkis ta.

«Naisena on aasta seksikaima tiitel muidugi hea kompliment. Kuid seksikus ei võrdu iluga. Paljud ajavad neid asju omavahel sassi. On piltilusaid naisi, kel pole seksikust. Ja on naisi, kes pole klassikalised iludused, kuid kes on väga seksikad. Ma tahaks kõikidele meelde tuletada, et ärge ajage segi ilu seksikusega,» lisas Paia.

Púr Múddi poisid lisasid, et Grete Paiast nad enam nii naljalt lahti ei saa. «Kas ta tahab või ei taha, raske on nüüd eraldi minna. Grete on kui suvetakjas, kõnnid mööda ja jääb külge. Grete on perfektsionist ja seda näitas ka Rally Estonial tehtud esinemine. Ta kaalus viimase hetkeni, kas iga detail on lõpuni läbi mõeldud,» sõnas Siiman.

«Eks ka mina arenen. Üllataval kombel. Vaikselt üritan lahti lasta sellest, et kõik peab perfektne olema. Aga midagi pole teha, ma lihtsalt tahan maksimumtulemust. Ja nii ma võingi pisidetaile timmida lõpmatuseni. Kõrvalised isikud siis juba ütlevad, et lõpetame selle asja nüüd ära ja paneme lukku,» muigas Grete Paia raadio Elmar hommikuprogrammis «Ärka, kaunis maa!».

Kuula intervjuud SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles