Anita Sibul võttis lõppeva aasta kokku: aitäh edukatele meestele!

Elu24
Copy
Anita Sibul.
Anita Sibul. Foto: Erakogu

Aasta viimasel päeval on ikka hea heita pilk tagasi ja panna kirja vägevad saavutused, mis need 365 päeva endaga kaasa tõid. Just nii tegi blogija Anita Sibul, kes otsustas, et koroona reisipausil on lõpp.

Suunamudija Anita Sibul võttis lõppeva aasta sotsiaalmeedias kokku. «Selle aasta algul otsustasin, et koroona reisipausil on nüüd lõpp – pea iga kuu üks sihtkoht. Käidud sai nii troopilistel Maldiividel, jäisel Islandil kui ka mujal seal vahel,» rõõmustas Anita, kes on nüüdseks käinud 50 riigis. 

Anita rõõmustas ka uue ameti üle, sest temast sai 2021. aastal elustiilisaate «Hooaeg» saatejuht. «Kirjutasin suhteteemalisi kolumne selle aasta igasse Buduaari!» kirjeldas ta ja lisas: «Saladuskatte all võin öelda, et kirjutamine hakkas mulle niivõrd meeldima, et võtsin ka midagi suuremat sel alal ette.»

Saavutusena tõstis Anita esile ka saates «ESSE» osalemise.

Kõige lõppu teatas aga Anita: «Ja muidugi – armastus on õhus! Sel aastal tundsin end tõeliselt armastatuna.» Mida täpselt Anita selle all silmas peab, öelda ei oska, kuid nii palju on noore suunamudija sotsiaalmeedia põhjal võimalik öelda, et mööda ilma ta üksi ei reisi. 

«Imeline aasta! Aitäh teile! Aitäh, pere, sõbrad, Instagrami koostööpartnerid, kolleegid koolitajad ja saatetegijad teie edasiviiva energia eest!» tänas suunamudija kõiki. 

Lõppu viskas Anita ka ühe nalja: «Muidugi aitäh edukatele meestele ka! Kes siis ilma nendeta elada tahaks. Okei, aitab naljast! Tulgu 2022 meie parim aasta!»

Lisaks edukatele meestele meeldivad Anitale vanemad mehed. 2019. aastal avaldas ta Elu24-le intervjuus, et mehed muutuvad ajaga paremaks: nii välimuselt, käitumiselt kui ka vaimselt. Tollal liikusid ringi ka jutud, nagu oleks noore juutuuberi edu ja rikkaliku eluviisi taga «suhkruissid» ehk vanemad mehed, kes teevad seltskonna eest talle hinnalisi kingitusi.

«Arvan, et suhkruissi termin loodi kadedusest edukate meeste vastu. Noored poisid on muidugi pahased, kui neil naistega nii hästi ei lähe, aga samas näevad vanemaid mehi kõige kenamate neidudega,» ütles Anita seepeale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles