NALI NALJAKS Brigitte Susanne Hundini jõudsid esimesed peikakandidaatide CV-d

Elu24
Copy
Brigitte Susanne Hunt juhib Kanal 2 tõsielusarja «Armastuse malev».
Brigitte Susanne Hunt juhib Kanal 2 tõsielusarja «Armastuse malev». Foto: Raul Mee

«Armastuse maleva» saatejuht ja seltskonnastaar Brigitte Susanne Hunt tegi teisipäeval Facebooki humoorika postituse, kutsudes mehi üles täitma peigmehekandidaadi ankeeti, et kohtingule saada. Kaks neist on nüüdseks temani jõudnud. 

«Ma panin Facebooki üles mingi lolli nalja ja vaadake, esimesed CV-d,» naeris Brigitte ja lehvitas Instagrami-loos kahe kandidaadi ankeeti. Ühe ankeetidest täitis raadiohääl Andi Raig, teine kandidaat jäi salapäraseks. «Võida reis Brigittega Balile!» seisis ankeedi ülal. 

23-aastasena kohtingutel käimine näeb Brigitte silmis üldjuhul välja selline: «Mis sulle vabal ajal teha meeldib + nii lahe, et sul on autojuhiload, ja me lähme sushi't sööma, jalutama või kinno.» Praeguseks on 26-aastane seltskonnastaar paika pannud neli küsimust, millega välja sõeluda need parimad mehed. 

«See nali sai palju tagasisidet, jah, nii et päev meelelahutajana läks jälle korda,» tõdes ta.

Brigitte Susanne Hundini jõudnud peigmehekandidaatide ankeedid.
Brigitte Susanne Hundini jõudnud peigmehekandidaatide ankeedid. Foto: Instagram/Brigitte Susanne Hunt

Brigitte kirjutas oma postituses nõnda: 

«1. Kas sinu elus leidub keegi, kes võiks tõlgendada teie sõprust kui romantilist suhet teie kahe vahel? (Jah, sinna hulka kuulub muuseas ka abielu, šokeeriv, ma tean.)

2. Kas sa oled oma sisemise lapsega kontaktis ja teinud endast oleneva, et oma traumasid teadvustada ja püüad neid aktiivselt lahendada?

3. Kui inimesed sinu ümber räägivad kellestki, keda nad isiklikult ei tunne, halba, siis kust see nende seest tuleb ja miks?

4. Millised on su teadmised investeerimise ning ettevõtluse alal?»

Esimene kohting Tallinna vanalinna kohvikus Brigittele pinget ei paku. «Kohtingule võiks kutsuda kohe välismaale, maksan oma pileti ja hotelli ise, aga lähme eraldi lendudega ja enne Frankfurti me teineteist ei tunne,» kirjutas ta ja palus ankeedid oma meilile saata. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles