ARMAS VIDEO Hanna-Liina Võsa laululinnust poeg sulatab ka kõige külmemad südamed

Elu24
Copy
Hanna-Liina Võsa ja Otto-Eliel.
Hanna-Liina Võsa ja Otto-Eliel. Foto: Kanal 2/Reporter

Laulja ja omanimelise muusikalikooli asutaja Hanna-Liina Võsa laulupisik on jäänud külge ka tema viieaastasele pojale Ottole. 

Laulja jagas Instagramis sügishõngulist videot, milles poeg Otto-Eliel päikse paistel laulab.  

Hanna-Liina siiski eriti palju lootust ei andud, et pojast võiks kord laulja saada. «Otto ütleb, et ei tasu arvata, et temast on saanud laulupoiss või midagi sellist. Aga ta lubas lahkesti jagada seda pisikest laulukest Eesti rahvaga (ja kasvatajatega ja õpilastega ja sõpradega),» kirjutas muusik Instagramis. Hanna-Liina lisas muuseas, et lava poega endiselt ei tõmba. «Pakkumistele avatud ei ole,» sõnas ta naerusuiselt.

2019. aastal «Reporterile» intervjuu andnud Hanna-Liina tõdes ka siis, et lauljat Ottost tõenäoliselt ei saa. «Laulja, ma ei usu, ta juba annaks kätte selle, ma usun. Ma vaatan, et ikka ei laula järele midagi, vahel on tunne, nagu joriseks vaikselt, aga talle meeldib pigem räpp ja tümm,» tõdes ta naerusuiselt. Küll aga meeldivat poisile jalgpall, jooksmine ja kõndimine – ühesõnaga sportlane. Ühe võimalusena tõi Hanna-Liina ka välja, et Ottost võiks saada tubli töömees. Vaata rohkem ka SIIT!

Hanna-Liina Võsa ja ärimehest elukaaslase Christer Saaliste poeg nägi ilmavalgust 2016. aasta 24. septembril. 

Vaata südantsoojendavat videot allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles